mamaplus

Primele imagini cu băiețelul lui Pepe: ”23 de ani am aşteptat acest moment”

-
//
20.06.2022

Pepe a anunțat în urmă cu aproape două săptămâni că a devenit tată pentru a treia oară, iubita acestuia, Yasmine Ody, aducând pe lume un băiețel perfect sănătos. Potrivit presei mondene, tânăra în vârstă de 28 de ani a născut la o clinică privată din București, iar la naștere bebelușul cântărește 2.750 grame și a primit nota 10.

Cântărețul a dezvăluit zilele trecut și primele imagini cu băiețelul lui, artistul fiind surprins ținându-și în brațe fiul, iar ipostazele i-au înduioșat pe fani

„Mulțumesc pentru urările transmise lui Pepe Junior. 23 de ani am aşteptat acest moment. Încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă”, le-a transmis Pepe fanilor.

mamaplus

Ulterior, cântărețul a dezvăluit că a ales să își petreacă weekend-ul la malul mării împreună cu iubita lui și băiețelul lor și a împărtășit cu fanii și un videoclip adorabil cu micuțul.

mamaplus

Pepe a oferit declarații inedite despre botezul fiului său și dorește să fie un moment de vis pentru familia lui, spunând că el și iubita lui își doresc o petrecere de botez discretă, unde vor fi prezenți membrii familiei.

„Petrecerea de botez va fi cât se poate de discretă și cât se poate de normală, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi. Suntem pregătiți. Nu e nimic special, dar e pregătit tot. Sunt foarte organizat în ceea ce privește.”, a declarat Pepe.

Pepe și Yasmine Ody, care este make-up artist, formează un cuplu de un an, dar cei doi se cunosc de mai mulți ani, colaborând profesional în mai multe ocazii.