mamaplus

Primele detalii despre nunta Anastasiei Fotachi cu Gabriel Stati. Când va avea loc evenimentul

-
//
16.08.2022

Nunta anului în Moldova va avea loc în luna septembrie! Modelul Anastasia Fotachi și milionarul Gabriel Stati își vor uni destinele în cadrul unui eveniment select, la care vor fi prezenți invitați aleși pe sprânceană. Invitată în emisiunea ”Prima Oră”, Anastasia a dezvăluit mai multe detalii despre eveniment și a recunoscut că emoțiile sunt din ce în ce mai mari.

La nuntă vor fi respectate câteva tradiții moldovenești, iar printre invitați vor fi mai multe personalități din mediul de afaceri, showbiz și mass-media. Viitoarea mireasă spune că va purta două rochii în ziua cea mare și spune că le va ține departe de ochii mirelui. 

”Să fiu sinceră, demult eram pregătită de acest pas. Eu cred că orice mireasă e fericită atunci când este cu persoana iubită și eu sunt împreună cu bărbatul pe care îl iubesc și la care țin.”, a mărturisit Anastasia Fotachi.

Menționăm că Gabriel Stati și Anastasia Fotachi sunt împreună de trei ani și jumătate și chiar dacă au trecut printr-o despărțire dureroasă, cei doi au înțeles că nu pot trăi unul fără celălalt.