mamaplus

Primele detalii despre fetița lui Smiley și a Ginei Pistol. Cu cine seamănă mai mult micuța

-
//
16.03.2021

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pe 9 martie 2021. Cei doi au aşteptat nouă luni să îşi vadă fetița, iar acum sunt toți acasă, fericiți şi împliniți, în formulă completă. Smiley a dezvăluit că micuța seamănă mult cu Gina, e cuminte şi liniştită. Îi pune deja muzică pentru a dormi mai bine.

"Sunt fix în camera fetiței, care arată foarte bine. Nu prea o lăsăm singură deocamdată, doarme cu noi. Nu doarme cu noi în pat. Mai e un pătuț lângă patul nostru. Mai avem un pătuț şi în camera ei. E cuminte, liniştită. În afară de momentele în care are gaze sau îi e foame. Seamănă cu Gina. Suntem extrem de bucuroşi, e o fericire pe care nu am am trăit o niciodată în viaţa noastră.

Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina şi-a revenit foarte bine. Fetița noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Şi atunci când te trezeşti la 4 dimineața o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naşte copilul tău îți dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni", a declarat Smiley, la Pro TV.

Cei doi proaspeți părinți nu au primit încă musafiri în vizită, toată familia aşteaptă să o vadă pe micuță.

"Deja bunica mea a devenit străbunică. De abia aşteaptă să-şi vadă strănepoata. De fapt, toată lumea abia aşteaptă să o vadă. Suntem închişi ermetic în următoarea perioadă. Ascultăm muzică încontinuu. Fata mea e familiarizată cu muzica mea. E fan Jamiroquai, la un moment dat am pus altceva şi a început să bâzâie. Doarme cu muzică. Ascultă muzică din burtică şi se linişteşte", a mai declarat acesta în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Mai mult decât atât, Smiley le-a dedicat celor mai importante femei din viața lui și o melodie specială, pe care a lansat-o recent.