mamaplus

Prima zi de școală pentru copiii Ducilor de Cambridge. Imagini adorabile cu familia Prințului William

-
//
08.09.2022

Prințul William și Kate Middleton și-au însoțit cei trei copii în prima zi de școală. Cum Ducii de Cambridge au decis în această vară să renunțe la reședința din Londra și să se mute la Windsor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis urmează din acest an cursurile școlii Lambrook.

Cei trei copii au pășit pragul noii școli ținându-și de mână părinții și purtând uniforme școlare. Așa cum ne-a obișnuit, Kate Middleton a avut o apariție elegantă, purtând o rochie cu buline și o pereche de pantofi cu toc. Prințul William a ales să poarte un sacou albastru, o pereche de pantaloni în aceeași nuanță și o cămașă.

mamaplus

În urmă cu o lună, cuplul regal a declarat prin intermediul unui comunicat de presă că Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis vor începe cursurile la școala Lambrook School din Berkshire.

„Altețele lor regale sunt extrem de recunoscătoare față de școala Thomass Battersea, unde George și Charlotte au avut un început fericit al educației lor din 2017 și, respectiv, 2019 și sunt încântați că au găsit o școală care împărtășește valori similare pentru toți cei trei copii ai lor”, se arăta în declarația oficială.

De asemenea, directorul școlii Lambrook, Jonathan Perry, a declarat că este extrem de fericit că cei trei copii ai Ducilor de Cambridge vor frecventa de acum încolo școala din Berkshire.

mamaplus