mamaplus

Prima apariție publică a lui Meghan Markle de când a anunțat că așteaptă al doilea copil

-
//
24.02.2021

După ce Meghan și Harry au anunțat, pe 14 februarie, că vor deveni din nou părinți, a urmat vestea mai puțin plăcută, că nu vor reveni în sânul familiei regale britanice şi, prin urmare, li se vor retrage toate privilegiile. 

Ei bine, cei doi merg înainte şi, ieri, au avut prima lor apariție de la momentul anunțării noii sarcini. Apariția a fost o înregistrare de 20 de secunde pentru promovarea podcastului lor, Archewell Audio, în cadrul unui eveniment live difuzat pe Spotify.

În acest clip, viitoarea mamă Meghan surprinde prin alegerea ei vestimentară mult mai pretențioasă, şi anume o rochie brodată, semnată Oscar de la Renta, în valoare de 2.645 lire sterline. Observăm că, deşi se vorbeşte şi de faptul că Regina Elisabeta le-ar fi anulat titlurile regale celor doi, acest lucru nu este real, Harry şi Meghan fiind introduşi şi la evenimentul de astăzi cu apelativul de Duce şi Ducesă de Sussex.

mamaplus

Apariția celor doi are loc la câteva ore după vestea că interviul incendiar pe care cei doi l-au acordat lui Oprah Winfrey ar putea fi re-editat, iar unele părți filmate din nou, din cauza nemulțumirilor provocate în cadrul familiei regale, lucru care s-a soldat cu spitalizarea Prințului Philip.