mamaplus

Prezentatorul TV Dani Oțil va deveni tătic! Cum a dat vestea cea mare (FOTO)

-
//
29.03.2021

Prezentatorului emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” este logodit de aproape doi ani de zile cu modelul Gabriela Prisăcariu. Dani și Gabriela s-au logodit la începutul anului 2020. Cerere în căsătorie a avut loc într-o vacanță pe care cuplul și-a petrecut-o în Mexic. Din cauza contextului creat de pandemia de coronavirus, cei doi au fost nevoiți să amâne nunta. Se pare că îndrăgostiții n-au stat prea mult să aștepte și au trecut la următoarea etapă, iar în curând vor deveni părinți.

Iată, vestea bună a sosit chiar astăzi. Matinalul de la Antena 1 a postat pe rețelele de socializare un mesaj amuzant pentru fanii săi alături de o imagine cu el ținând în brațe pisoiul, iar Gabriela purtând grațioasă burtica de graviduță.

„Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil…
Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre…
Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă si bebelușii insule…
Pentru toți…
Hai că am glumit…nu pentru voi… Ci pentru noi… o să avem un copil. Am decis sa spun aici, pentru că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede.”, a fost mesajul lui Dani Oțil.

mamaplus

Și Gabriela a postat pe contul său de Instagram un mesaj care sună a replică la „provocările” celor din jur primite de-a lungul anilor.

”Am tot primit mesaje de genul: să te vad după ce faci un copil dacă o să mai arăți așa!” Challange accepted! #babyloading”, a fost mesajul logodincei lui Dani Oțil.