mamaplus

Precizările poliției privind accidentul fatal de pe b-dul Dacia: Șoferul și-a recunoscut vina

-
//
05.01.2023

După ce mama băiețelului de 10 ani, tamponat mortal pe Bulevardul Dacia din capitală de un șofer de 22 de ani, s-a adresat cu un apel către polițiști, judecători și procurori cu rugămintea să nu mușamalizeze dosarul, Poliția a venit cu unele precizări, scrie echipa.md.

Într-un comunicat de presă, oamenii legii anunță că a fost inițiată o cauză penală în cadrul căreia se întreprind multiple acțiuni de urmărire penală în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Șoferul care s-ar face vinovat de accident a fost audiat în calitate de bănuit. Acesta și-a recunoscut vina.

De asemenea au fost audiați atât mama minorului, cât și unul dintre martori.

Au fost dispuse mai multe expertize care urmează a fi finalizate, atât expertiza medico-legală, cât și cea auto tehnică.

După finalizarea anchetei, dosarul urmează a fi expediat în instanța de judecată pentru primirea unei decizii legale.

Amintim că mama băiatului de 10 ani, care a murit, după ce a fost tamponat în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni pe bulevardul Dacia, caută dreptate și cere ca șoferul să fie pedepsit.

Într-un video mama micuțului cere oamenilor legii ca tânărul să răspundă pentru infracțiune conform legii.

„Ucigașul să fie pedepsit. Cer procurorului, judecătorilor, oamenilor, ca el să răspundă pentru infracțiune conform legii. Nu vreau nimic mai mult. Au angajat cel mai bun avocat din oraș. Deodată propun bani, încearcă să să spele cu bani. Din spusele ucigașului, el ar fi avut o viteză de 60 km/h. Dacă vă uitați la acest video, o să vedeți că are de fapt o viteză de 100-120 km/h, fără oprire, au fost încălcate toate regulile de circulație, nu i-a dat nicio secundă pentru viață”, a spus mama băiatului.

Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional!