mamaplus.md

Poze emoționante cu bebeluşul Evei Longoria. E adorabil!

-
//
25.10.2018

Eva Longoria este o femeie pe deplin împlinită de când a devenit mămică. Aceasta nu se poate despărți de fiul ei, Santiago, în vârstă de 4 luni și nu pleacă nicăieri fără el.

mamaplus.md

De când a născut, la 19 iunie, Eva nu poate sta nici măcar o clipă departe de băieţelul ei. Recent, ea a fost surprinsă împreună cu fiul său pe străzile din Los Angeles. S-a plimbat împreună cu micuţul în jur de o oră, după care a făcut o pauză la o cafea la terasa unui local.

"Mă simt minunat de când sunt mamă. După naştere m-am simţit puţin obosită, cu multă lume în jurul patului meu, medici şi asistente. După ce mi s-a pus copilul în braţe nu am mai auzit nici cel mai mic zgomot. Eram numai eu şi el. Aveam impresia că îl ştiu dintotdeauna”, a spus recent actriţa, care îl consideră pe Santiago “un cadou din cer”.

Tatăl micuţului, José Antonio Baston este şi el înnebunit după micuţ. După două mariaje eșuate, se pare că Eva și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri în vârstă de 49 de ani, cu care s-a cuplat în 2013 şi căsătorit în 2016. Actriţa a mai fost măritată cu actorul Tyler Christopher (2002 -2004) şi cu baschetbalistul Tony Parker (2007-2011), însă nu a mai avut copii până acum. José 'Pepe' Bastón este preşedinte al Grupo Televisa, cea mai mare televiziune de limbă spaniolă din lume, şi are deja 3 copii şi cu fosta soţie.

Sursa: suntmamica.ro