mamaplus

Povestea unei familii numeroase: Au înfiat doi copii pe lângă cei opt

-
//
22.09.2023

Într-o lume în care valorile tradiționale sunt adesea puse la îndoială, familia Boldișor din satul Volintiri, raionul Ștefan Vodă, reprezintă un exemplu demn de urmat.

mamaplus

Cu cinci fete și cinci băieți familia demonstrează că dragostea, unitatea și devotamentul pot trece dincolo de legăturile biologice, transmite Studio L.

Gheorghe și Natalia Boldișor din satul Volintiri raionul Ștefan Vodă demonstrează că dragostea de copii nu are limite, iar bucuria și armonia din familie pot fi transmise și celor mai triști. 

Așa se face că pe lângă cei opt copii biologici acum câțiva ani soții au decis să mai înfieze alți doi copii. 

Decizia de a oferi un cămin și dragoste celor doi copii adoptați este mândria familiei Boldișor. Copiii familiei Boldișor, care variază în vârstă de la două luni la 23 ani, sunt implicați activ în viața comunității și au obținut rezultate notabile la școală și în diferite cercuri extracurs.

Capul familiei spune că a visat din-totdeauna să aibă o familie numeroasă. Deși au casa plină de zâmbete și glasuri de copii, soții spun că nu întâmpină dificultăți. 

Pentru a merge totul ca la carte fiecare membru al familiei are rolul lui. Soții nu se plâng pe nimic și se laudă că o astfel de comoară precum copii trebuie prețuită.