mamaplus

Povestea tinerei care deține peste 200 de animale exotice. Doarme în pat cu reptile și șobolani

-
//
31.07.2024

Octavia Marlowe, o tânără de 22 de ani din Arizona, și-a transformat casa într-o veritabilă grădină zoologică, deținând peste 200 de animale exotice. Medic veterinar de profesie, Marlowe își dedică mare parte din timp îngrijirii acestor animale, care includ reptile, păianjeni, șerpi, scorpioni, șopârle, arici, șobolani, gândaci și papagali, scrie digi-animalworld.tv.

mamaplus

„Îmi las reptilele să doarmă cu mine”, a declarat Octavia pentru publicația What’s The Jam, explicând că pasiunea sa pentru animalele exotice a început în urmă cu patru ani, când a adoptat primul său animal exotic, Pluto, un dragon cu barbă acum în vârstă de opt ani.

Cunoscută pe rețelele sociale sub numele de Inspire Exotics, Octavia asigură că toate animalele sale primesc cea mai bună îngrijire posibilă. Sufrageria sa a fost transformată într-o cameră dedicată numai reptilelor, în timp ce dormitorul pentru oaspeți este acum locuința păsărilor. Holul casei este ocupat de artropode precum păianjeni, tarantule, scorpioni, chilopode și diplopode.

Multe dintre animalele pe care le deține au fost salvate, în timp ce altele au fost achiziționate. În 2022, Marlowe s-a concentrat pe salvarea și achiziționarea artropodelor, iar în 2023 a adăugat la colecția sa o broască râioasă, un șarpe și alte șopârle. Recent, ea a salvat un dragon cu barbă de la clinica veterinară unde lucra și a plătit operația necesară pentru a-l adopta. În 2024, a cumpărat un șarpe pe nume Egg și a salvat doi papagali, Bumblebee și Niko, cinci șobolani, un arici pe nume Pincushion și o șopârlă numită Tyrus.

mamaplus