mamaplus

Poșta Moldovei anunță că trimiterile poștale internaționale vor ajunge cu întârziere

-
//
25.02.2022

La momentul actual Poșta Moldovei activează în regim obișnuit și toate serviciile poștale se prestează pe întreg teritoriul țării. Anunțul a fost făcut de către întreprinderea de stat, în legătură cu situația din Ucraina. Cu toate acestea, Poșta Moldovei informează că după ce transportul aerian a fost sistat, trimiterile poștale vor ajunge cu întârzieri.

"Reieșind din faptul că transportul aerian a fost temporar sistat, trimiterile poștale internaționale vor parveni cu întârziere pe teritoriul Republicii Moldova. În acest context, mizăm pe înțelegere și răbdare din partea voastră.

La moment, depunem efort maxim întru identificarea soluțiilor pentru a intensifica procesul de expediere și recepționare a trimiterilor poștale pe cale terestră către toate destinațiile.  În cazul în care vor interveni modificări, vă  vom informa suplimentar prin intermediul paginilor noastre oficiale.

Pentru a afla detalii despre evoluția situației rugăm să ne contactați prin intermediul rețelelor de socializare, sau la nr. serviciului suport clienți 0 22 270044. 

Sperăm că situația creată se va finaliza cât mai curând și în mod pașnic", se arată în mesajul publicat recent de reprezentanții Poșta Moldovei.