mamaplus

Porecla adorabilă primită de Prințul Louis de la mama sa. Cum își alintă Kate Middleton mezinul

-
//
09.05.2023

Prințul Louis, mezinul cuplului regal format din Prințul William și Kate Middleton, Prințesa de Wales, este poznașul familiei. Recunoscut deja pentru firea sa năzdravană, plină de energie, micul Louis se bucură de toată atenția mamei sale, iar porecla dată de aceasta este la fel de adorabilă ca el.

mamaplus

Aflați la un eveniment în aer liber, Prințul William, Kate și cei trei copii ai lor s-au bucurat de activități specifice cercetașilor, precum aruncări cu arcul, plimbări cu tractorul sau căratul roabei, iar la final s-a strâns în jurul focului și au mâncat bezel cu biscuiți și ciocolată, scrie ProTv.ro.

mamaplus

Pe când era ajutat de mama sa să prăjească o bezea, cei din jur au putut auzi pentru prima dată alintătura pe care micul Louis a primit-o de la mama să. Aceasta i-a spus să arunce un băț în foc și l-a numit "Gandacelule Lou (Lou Bug).

"Bagă asta în foc, Gandacelule Lou", l-a alintat Prințesa de Wales pe mezin în clipul care circulă pe internet.

Prințul Louis nu este singurul membru al familiei regale britanice care are parte de porecle adorabile. Charlotte este alintată "Lottie" sau "Poppet" de către Kate Middleton, iar Prințul George îl strigă "Pops" pe tatăl său, Prințul William.