mamaplus

Polițista care a ucis o femeie la Sângera și-a recunoscut vina. A solicitat ca demersul procurorilor să fie examinat în lipsa ei

-
//
30.08.2023

Felicia Guțu, polițista beată, care a intrat cu mașina pe trotuar și a ucis o femeie și-a recunoscut vina. Despre aceasta a anunțat procurorul de caz, la Judecătoria Ciocana unde se examinează demersul procurorilor de a fi plasată în arest, scrie unimedia.info.

mamaplus

Tânăra a solicitat ca demersul procurorilor să fie examinat în lipsa ei.

Felicia Guțu, polițista beată, caare a intrat cu mașina pe trotuar și a ucis o femeie, la Sângera a fost suspendată din funcție. Despre aceasta a declarat Diana Fetco, purtătorul de cuvânt al IGP pentru UNIMEDIA.

Prietenii tinerei ucise la Sîngera de o polițistă beată cer implementarea în Republica Moldova a legii ”Anastasia”, după exemplul actului care a intrat curent în vigoare în România. „Oricine folosește mașina ca pe o armă, omorându-și semenii, băut, drogat sau fără permis, să facă închisoare. Ce executare”, se arată într-o postare pe facebook.

Polițista, care a intrat cu mașina pe trotuar și a ucis o femeie la Sîngera a fost adusă în fața magistraților.

Valentina Bivol, tânăra ucisă de polițista beată la volan, la Sângera va fi înmormântată mâine. Femeia a lăsat în urmă o fetiță de 6 ani, iar familia are nevoie de ajutor.

Tânăra de 30 de ani din Sîngera, omorâtă de o polițistă beată, la volan, se întorcea acasă cu fiica sa de 6 ani de la rude. „Nu pot să cred, la început de viață, tânără și plină de energie”, au scris prietenii tinerei.

Copila de 17 ani, spulberată de pe trotuar de o polițistă, la Sîngera se află în stare gravă la spital.