mamaplus

Pink a împlinit 40 de ani și este mai fericită ca niciodată

-
//
09.09.2019

Interpreta și-a sărbătorit ziua de naștere alături de soț și copii, urmărind cu atenție milioanele de mesaje de felicitare venite de la fanii din întreaga lume. Pink a avut ocazia să-i salute personal în cadrul turneului său mondial care s-a încheiat în luna august a acestui an.

Soțul ei, Carey Hart, a surprins-o cu un mesaj emoționant pe Instagram:
„Bun venit în gașca celor de 40 de ani, draga mea. Am sărbătorit alături de tine 18 zile de naștere și pot spune că este atât de minunat că pot să ”cresc” alături de tine. Persoana care ai devenit astăzi este cu adevărat inspirațională. Ai devenit o femeie de afaceri de succes, un superstar, o mamă dedicată, o persoană generoasă, o soție dedicată, specialistă în vinuri, o mamă care merge cu motocicleta și ai prieteni minunați alături. Sunt atât de mândru de femeia care ai devenit și ești mai frumoasă ca niciodată. Ești precum vinul. Ești din ce în ce mai bună și sunt atât de norocos să te am alături în această călătorie nebună. Te iubesc. Să avem parte de cât mai multe aniversări împreună. Abia aștept să vedem cum vom fi și la 80 de ani. Să ai o zi minunată”.

Pink le-a răspuns tuturor în stilul ei caracteristic: „Mulțumesc pentru urări. Sunt extrem de fericită că am împlinit vârsta aceasta. Vă iubesc!”

În luna aprilie, Pink a vorbit în cadrul emisiunii Today Show despre care sunt provocările de care are parte în căsnicie și cum reușește să treacă peste, alături de soțul ei, Carey Hart. „Carey și cu mine facem terapie de cuplu de 17 ani. Este singurul motiv pentru care mai suntem împreună. Vorbește ”poloneza, eu vorbesc ”italiana”, iar terapeutul nostru le vorbește pe ambele. Nu vorbim aceeași limbă. Venim din familii dezorganizate și nu avem un exemplu în legătură cu felul în care ar trebui să arate o familie. Nu există un model. Nu există nicio carte care să spună: Uite cum ar trebui să faci”

În trecut, Pink le-a împărtășit fanilor ei faptul că soțul ei are un impact extrem de mare asupra ei, dar și asupra carierei. „Carey este muza mea. Suntem împreună de 17 ani, iar relația noastre cere multă muncă și dedicație, dar merită toate eforturile”, a declarat Pink. De asemenea, ea a mai adăugat faptul că în urmă cu o zi, el i-a dăruit flori, însă fără a avea vreo ocazie specială.

Sursa