Petrece vara cu folos!

Petrece vara cu folos!

-
//
19.06.2017

Centrul de dezvoltare al copiilor Smart Start și-a deschis ușile în luna septembrie a anului 2011. De atunci, părinții știu sigur unde copilului îi va fi interesant să petreacă timpul cu folos. Varietatea de cursuri și profesionalismul specialiștilor centrului de dezvoltare Smart Start le permite copiilor să-și dezvolte abilitățile intelectuale și creative. În perioada vacanței de vară, centrul oferă un spectru larg de programe.

Petrece vara cu folos!

Smart Summer – lagărul de vară lingvistic-distractiv

În zilele vacanței de vară, Centrul de dezvoltare pentru copii Smart Start organizează lagărul de vară lingvistic-distractiv Smart Summer pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani. Smart Summer înseamnă învățarea de zi cu zi a limbii engleze, aventuri distractive, ateliere de lucru creative, trening-uri atractive de formare cu psihologi privind dezvoltarea abilităților de lider, eliminarea agresiunii și dezvoltarea abilităților de a-ți face prieteni, excursii, jocuri în aer liber. Tabăra funcționează în timpul săptămânii de la 9.00 până la 17.00, cu 3 mese pe zi. La fiecare 2 săptămâni, noi schimbări și un nou program interesant:

  • Școala de supraviețuire: de la Junglă până la Megapolis. (de pe 5 iunie până pe 16 iunie).
  • Agenție de detectivi Sherlock Holmes (de pe 19 iunie până pe 30 iunie).
  • Robinsonada (de pe  3 iulie până pe 14 iulie).
  • Școala tinerilor spioni (de pe 17 iulie până pe 28 iulie).
  • “Codul lui Da Vinci“ și școala viitorilor inventatori (de pe 31 iulie până pe 11 august).
  • Academia Mondială Științifico- Cognitivă (de pe 14 august până pe 25 august).

Costurile turelor sunt:

  • 3 400 lei pentru un schimb;
  • 6 000 lei pentru două schimburi.

Detalii >>>

Școala de vară

Școala de vară Smart Start Kids Academy le va permite copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 11 ani să-și petreacă interesant vacanța. Printre principalele direcții ale programului sunt: joaca în aer liber, studierea limbii engleze, ateliere de creație, excursii, arta vorbirii, fitness, șah.

Detalii >>>

Petrece vara cu folos!

Micul Geniu

Cursul „Micul Geniu“ a fost lansat pe 5 iunie, lecțiile se desfășoară de 3 ori pe săptămână, timp de 2,5 ore. Programul cursului include dezvoltarea ingeniozității matematice, creșterea vitezei de citire, limba engleză, studiul de țări și continente și multe altele. Acest curs îi va oferi copilului o mulțime de descoperiri! Vârsta: de la 5 ani.

Detalii >>>

Petrece vara cu folos!

Mini grădiniță - un grup de ședere pe termen scurt

Mini grădinița Smart Start este un grup pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2,5 și 6 ani. Copiii își petrec timpul într-un mediu sigur și prietenos, unde se pot adapta ușor și să se simtă ca acasă.

Programul își propune să atragă și să motiveze copilul, iar cursurile le oferă o bună oportunitate de a se exprima, de a experimenta, de a se manifesta.

Separat despre adaptare: pentru admitere, părinții și copiii sunt invitați la un interviu cu un psiholog. Sarcina psihologului este de a sprijini și de a ajuta copilul să se adapteze la noul mediu și să se deprindă cu oamenii noi. Perioada de adaptare poate dura 1-2 săptămâni.

Petrece vara cu folos!

Centrul pentru dezvoltarea copilului “Smart Start” oferă câteva opțiuni ale graficului de lucru:

1. de luni până vineri de la ora 9:00 până la 13:00;

2. de luni până vineri de la ora 9:00 până la 15:00;

3. de luni până vineri de la ora 9:00 până la 17:00.

Printr-un acord cu administrarea, de 5 sau de 3 ori pe săptămână.

Detalii >>>

Mini grădiniță >>>

Pregătirea pentru școală

Cum să pregătești copilul pentru școală? Astăzi această întrebare relevantă și actual apare la fiecare părinte. Toată lumea își dorește ca odrasla lor să învețe în cea mai bună școală și să fie eminent. Pregătirea pentru școală este un complex de lecții de 3 ori pe săptămână, în blocuri a câte 4 module cu durata de 35 de minute, care includ și ședințe cu un psiholog. Grupul de pregătire pentru școală acceptă copiii cu vârste cuprinse între 5 și 7 ani. Numărul de copii din grupă: de la 6 până la 12 persoane. Un număr mic de copii în grup oferă un nivel ridicat de atenție a profesorului pentru fiecare copil.

Detalii >>>

Dezvoltare precoce

V-ați gândit cum va fi lumea peste 5, 10, 20 de ani? Ce profesii vor fi solicitate? Pentru ce va trebui să pregătim copiii? Cantitatea de informații din lumea modernă este în continuă creștere, iar capacitatea copiilor de a se orienta cu ușurință  este succesul lor la maturitate. Sarcina părinților este de a le da un impuls puternic în dezvoltarea potențialului intelectual. Anume până la vârsta de 6 ani, atunci când creierul este cel mai receptiv la informațiile noi, se pun bazele intelectuale. Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3,5-5 ani, în centrul de dezvoltare a copilului “Smart Start” , de 2-3 ori pe săptămână, se desfășoară cursuri a câte 2,5 ore, inclusiv lucrul cu un logoped-psiholog, învățarea limbii engleze prin joc și creativitate. Numărul de copii din grupă: de la 6 până la 12 persoane.

Detalii >>>

Mama + bebelușul

“Mama + bebelușul” este un curs care va ajuta copilul de 12-36 luni să se dezvolte rapid  și corect în același timp sub îndrumarea unui pedagog-psiholog talentat. „Mama și copilul“ este o activitate complexă, care include o varietate de activități. Cursurile se desfășoară de 2 ori pe săptămână, timp de 50-60 de minute, cu copilul și adultul care îl însoțește (mama, tata, bunica, bona) în grupuri de 6-8 copii.

Detalii >>>

LingvoLab – limbi străine pentru preșcolari

Centrul de dezvoltare pentru copii Smart Start invită micii curioși în lumea limbilor străine:

  • engleza;
  • româna, pentru vorbitorii de limba rusă;
  • rusa, pentru copiii vorbitori de limba română.

Cursul este conceput pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani. Numărul de copii din grupă: de la 6 până la 12 persoane. Un număr mic de copii în grupă oferă un nivel ridicat de atenție a profesorului pentru fiecare copil în parte. Studiul se desfășoară sub forma următoarelor activități:  cântec, desen, citirea poeziilor ș.a.m.d. Învățământul interactiv crește interesul copilului în învățarea limbilor străine.

Detalii >>> 

DanceStudio - Coregrafie pentru copii

Copilul dvs. iubește muzica și vrea să învețe să danseze? Atunci nu ratați ocazia de a-i îndeplini visul! Cursurile de dans sunt organizate pentru copiii de la 3,5 până la 8 ani.

Detalii >>>

Petrece vara cu folos!

Școala de oratorie și abilități actoricești

În școala de artă oratorică și de abilități actoricești “Smart Start” fiecare copil își descoperă abilitățile creative și are posibilitatea să dobândească capacități de comunicare. Acest program îi oferă copilului oportunitatea de a socializa, de a învăța să-și controleze emoțiile în timpul spectacolelor, de a-și dezvolta și îmbogăți vocabularul, de a-și dezvolta încrederea în sine, memoria, atenția și capacitatea de a se concentra.

Petrece vara cu folos!

Sunteți așteptați în cadrul Centrului de dezvoltare a copiilor Smart Start la următoarele adrese:

  •  Filiala "Buiucani", str. Alba Iulia, 79/1, etajul 2.
  •  Filiala "Rîșcani", str. Nadejda Russo, 2/2.
  •  Filiala "Botanica": str. Brîncuși, 110, oficiul 28.

Telefoane:

  • (+373) 79 200 270 Buiucani
  • (+373) 79 200 280 Rîșcani
  • (+373) 6 200 66 33 Botanica

www.smartstart.md