mamaplus

Pericolul stresului! Povestea unei mame care s-a trezit într-o dimineață cu jumătate de față paralizată

-
//
14.02.2020

A fi mamă este stresant și dacă ești și o mamă care merge la serviciu, e foarte greu. Dar nu ești singură. Orice mamă de pe această planetă știe cum este să ai multe responsabilități și ce eforturi faci pentru a avea grijă de familie. Nu este simplu, dar asta este realitatea.

Nu este ușor

Nimeni nu spune că este ușor. Întotdeauna există lucruri de făcut și trebuie să găsești timp pentru a avea grijă de tine, pentru a avea grijă de copii, pentru a petrece momente în cuplu, pentru a te bucura alături de cei dragi. Nu este simplu, dar este realitatea unei mame.

Să trăiești într-un mod relaxat pare o utopie și dacă ești mamă singură pare ceva de neatins. Trăim într-un stres continuu și începe să te doară spatele, să apară ticuri la ochi, să ai zile în care te simți mai iritat decât alții, îți tremură buzele, ai dureri de cap sau de gât. Cel mai rău dintre toate este că le vezi ca pe ceva obișnuit și normal.

Povestea unei mame

Această mamă, Danielle Ferguson, a postat pe pagina de Instagram o fotografie și povestea ei nu doar pentru a inspira, ci mai degrabă pentru a avertiza toate mamele care nu își fac timp pentru ele și care trăiesc într-un stres continuu.

Femeia spune că într-o dimineață de august, în 2019, s-a trezit cu o jumătate de față paralizată, mai exact partea dreaptă. S-a speriat și s-a dus imediat la medic, dar diagnosticul a surprins-o: stresul a făcut ca nervul său facial să se umfle și asta a dus la paralizarea feței.

Medicii i-au spus că fața își va reveni la normal, în timp, cu condiția să se relaxeze. Așa că a decis să urmeze remedii naturiste pentru a vedea dacă fața se dezumflă și revine la normal.

mamaplus

Nu s-a simțit niciodată prea stresată cu adevărat. S-a gândit că ceea ce simțea ea era normal, dar când s-a uitat în urmă și-a dat seama că a greșit. Avea nevoie de terapie pentru a se reface și nu a avut de ales decât să-și schimbe perspectiva asupra vieții.

Mama a decis să-și schimbe stilul de viață și să aibă mai multă grijă de ea. Așa că și-a făcut timp să mediteze în fiecare dimineață înainte de a pleca la serviciu. Și vrea să ajute alte mame din întreaga lume să înceapă să-și asculte corpul.

„Din experiența mea cu paralizia, am învățat să ascult vocea afectuoasă din capul meu, care de multe ori șoptește și nu țipă niciodată”, a scris Danielle Ferguson pe contul său de Instagram.