mamaplus

Patru copii din Strășeni au rămas fără mamă, aceasta fiind ucisă cu cruzime de tatăl lor

-
//
24.02.2020

Un bărbat a fost reținut de oamenii legii, după ce și-a ucis fosta soție. Crima a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 23 februarie, în jurul orei 16:22, în localitatea Dolna din raionul Strășeni. Cei doi aveau împreună patru copii, dintre care doi erau minori.

Bărbatul a sunat ieri la poliție și a anunțat despre faptul că soția sa a murit, după ce a căzut și s-a lovit într-un cuțit, însă oamenii legii au stabilit că de fapt el a fost cel care a ucis-o pe femeie.

Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Strășeni, a declarat că victima este o femeie în vârstă de 41 de ani, iar suspectul este un bărbat în vârstă de 43 de ani. Cei doi se aflau în proces de divorț.

„Deplasându-se la fața locului grupul de urmărire penală, au stabilit că în urma unui conflict între cei doi soți care se aflau în proces divorț, în stradă, în apropierea domiciliului lor, soțul i-a aplicat soției două lovituri cu un cuțit de bucătărie în regiunea gâtului, după care a târât-o într-un șopron de lângă poarta gospodăriei.În urma leziunilor primite femeia a decedat pe loc. Bărbatul vinovat în comiterea infracțiunii a fost reținut pentru 72 ore”, a spus Vetcu.

Reprezentantul IP Strășeni a mai precizat  că pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală conform art.201 1 (art.201 prim) alin. 3, lit.c) Cod penal al RM (Violență în familie soldată cu deces).