mamaplus

Patric Hanganu, în lacrimi. Fosta iubită nu-i permite să-și vadă fiul

-
//
25.01.2024

Patric Hanganu e în culmea disperării. Interpretul nu-și mai poate vedea fiul, după ce fosta iubită l-a părăsit și l-a denunțat la poliție. Acesta a povestit pe site-urile de socializare de unde a pornit conflictul și prin ce momente dificile trece acum.

mamaplus

„Mă adresez cu multă rușine la comunitate și la oameni, nu ca bărbat și nu ca cântăreț, dar ca om și ca tată. Acest video îl postez cu lacrimi în ochi și cu multă rușine și sunt gata să mă umilesc și să accept toată umilința și bătaia de joc din partea oricui numai ca să pot să îmi văd copilul și să nu mi se ia drepturile de tată asupra lui. Vreau să ajungă la ochii cuiva care se ocupă și de drepturile taților și a copiilor, numai de interesele mamelor.

Eu nu sunt un criminal, nu sunt un om bolnav, nu sunt agresiv cu el, îl iubesc mai mult ca orice și sunt gata de orice doar pentru ca să știu ca este totul bine și este protejat. Am plecat de la mama lui după o perioadă de ceartă și neînțelegere. Am ajuns deja prea mult să ne numim cu cuvinte urâte și să ne certăm prea tare.

La ultima ceartă fiica ei mai mare m-a filmat în stare de nervi și a rupt din context unele video și cu ele mă șantajează ca o să îmi ia copilul și o să îmi facă dosar penal si nu o să pot să mă apropii de el minim 3 luni. M-am săturat ca bărbat să tac din gură și să fiu atît de tare umilit și înjosit. Să fii om public și să ieși cu declarații din viața personală este un lucrul foarte rușinos pentru mine, dar nu știu ce pot să mai fac sunt distrus moral și mă simt atît de tare nedreptățit de poliție și de mama lui care de 3 zile nu îmi permite să îl string în brațe măcar 5 min. Măcar un hol sau afară cu el să stau un pic.

Timp de un un și 6 luni am participat foarte activ la creșterea lui, numai dădaca o achităm 15000 mii de lei ca să stea cu el câte 10 ore 6 zile pe săptămână. Mama lui practic deloc nu participă pentru că petrece mult timp la serviciu chiar dacă în mare parte eu acopeream toate cheltuielile posibile”, a scris Hanganu pe Facebook.

mamaplus

Amintim că Patric Hanganu a devenit tătic în anul 2022. Acesta are un fiu care îi poartă numele. 

Patric Hanganu este un interpret din Republica Moldova. A devenit cunoscut după ce a cântat prin pasajele Capitalei, apoi a mers la “Românii au Talent”, unde a cucerit publicul.

Sursa: Mamaplus.MD