mamaplus

Operația din copilărie a Prințesei Kate despre care nu vorbește niciodată

-
//
24.02.2023

Kate are o cicatrice de cinci centimetri de-a lungul tâmplei, în partea stângă a capului, ceea ce i-a determinat pe observatorii regali să speculeze asupra modului în care a suferit această rană, unii sugerând că a fost rănită într-un meci de hochei, scrie okmagazine.md.

mamaplus

Agasată de speculațiile făcute și dornică să pună capăt zvonurilor, Kate i-a cerut unui purtător de cuvânt al Palatului Kensington să clarifice lucrurile pentru "E! News", în 2011: "Cicatricea este legată de o operație din copilărie". La acel moment, nu au fost oferite alte detalii, iar Prințesa Kate nu a vorbit niciodată despre faptul că a suferit o intervenție chirurgicală în copilărie.

De când a intrat în lumina reflectoarelor, pe fondul relației sale cu Prințul William, Prințesa Kate a promovat imaginea unei femei sănătoase, ea fiind internată în mod public în spital doar în timpul sarcinii, din cauza grețurilor matinale extreme. Prințesa Kate diferă în acest sens de alți membri ai Familiei Regale, de la Lady Louise Windsor la Sophie Wessex, care au fost spitalizați de mai multe ori atât pentru răni, cât și pentru operații.

Cât privește cicatricea Prințesei de Wales, ea marchează locul din care i-a fost înlăturat un lipom, pe vremea când era studentă la Marlborough. 

Și Prințul William are o cicatrice

Cicatricea ei este similară cu cea pe care soțul ei, Prințul William, o are pe frunte, suferită într-un accident de golf la școala din Wokingham, în 1991, când a fost lovit în cap de o crosă de golf. Accidentul nefericit s-a soldat cu o fractură de craniu, în urma căreia băiatul de atunci, în vârstă de opt ani, a fost supus unei operații de 70 de minute la spitalul Great Ormond Street din Londra, urmată de o noapte de spitalizare.

Contrar protocolului, mama lui, Prințesa Diana, a rămas cu el peste noapte, iar în dimineața următoare, fratele său, Prințul Harry, a fost primul vizitator, înainte de a se îndrepta spre școală.