mamaplus

Olga Busuioc a vorbit despre noul său iubit

-
//
28.02.2019

După divorțul de Igor Stribițki, soprana Olga Busuioc și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat. Aceasta a scris pe pagina sa de Instagram un mesaj emoționant despre iubitul ei, care o face să radieze în fiecare zi.

mamaplus

,,Acest bărbat cu ochi albaștri și cu cele mai mari ambiții pe care le-am văzut până acum, mi-a arătat și m-a făcut să primesc lumea din jurul meu cu o deosebită ușurință, să înțeleg că cafeaua/dejunul în pat e ceva normal, că surprizele pot veni oricând, că doi oameni care sunt plini de viață, energie, pasiune, pot și trebuie sa aiba rezultate extrem de frumoase. Că tot ce descoperim/vizităm e pentru lumea noastră interioară, nu pentru Instagram))) încă suntem în discuții. M-a făcut să descopăr multe laturi ale mele și să le iubesc încă mai mult. El spune că femeia este sensul bărbatului și să avem atitudinea necesară e important. Eu îmi primesc provocările meseriei cu o deosebită plăcere și ușurință pentru că la final știu că voi ieși învingătoare. Și greutățile au fost mereu prețul rezultatelor frumoase #ce sa mai zic))))gata☺️Atât”, a scris Olga pe pagina sa de Instagram.

Amintim că Olga și Igor Stribițki au divorțat în vara anului 2018, însă au fost discreți și nu au oferit detalii despre separare.

Sursa: Mamaplus.MD