mamaplus

O vloggeriță însărcinată în 8 luni a murit la vârsta de 24 de ani

-
//
15.07.2020

Cunoscuta vedetă de pe YouTube Nicole Thea a murit la 24 de ani, cel mai probabil de atac de cord. Ea era însărcinată în opt luni, scrie Dailymail. Copilul s-a stins și el din viață.

Familia celebrității londoneze a confirmat știrea duminică, într-o postare pe Instagram, explicând că și copilul nenăscut a murit odată cu mama sa. “Către toți prietenii și susținătorii lui Nicole, ne este cu mare tristețe să vă informăm că Nicole și fiul pe care ea și Boga l-au numit Reign au murit sâmbătă dimineața”, au transmis rudele.

mamaplus

Mesajul a explicat că Thea avea “câteva videoclipuri pe YouTube” programate pe canalul său înainte de moartea sa, iar iubitul ei, Boga, a “luat decizia de a le permite distribuirea”.

Cauza morții fostei dansatoare, care era însărcinată în 8 luni, nu este încă cunoscută. Vedeta a acuzat dificultăți de respirație cu mult înainte de tragedie. Nicole le-a spus anterior celor 250.000 de fani activi ai săi că a simțit că “ceva o ucide din interior” și că a “murit” în ultimele săptămâni.

Unchiul ei a dezvăluit că familia crede că a suferit un stop cardiac. Vorbind în exclusivitate cu MailOnline, Charles Murray a spus: “Din câte am auzit în acest moment, credem că a avut un atac de cord”. Nicole avea 78.000 de subscriberi pe YouTube iar duminică, la o zi după ce a murit, a apărut și ultimul ei filmuleț.