O tânără din Ialoveni afirmă că tatăl ei a violat-o timp de 17 ani. Fratele mai mic confirmă

O tânără din Ialoveni afirmă că tatăl ei a violat-o timp de 17 ani. Fratele mai mic confirmă

-
//
12.09.2017

Caz cutremurător în satul Hansca, raionul Ialoveni. O tânără în vârstă de 22 ani își acuză tatăl că ar fi violat-o încă de când avea 4 ani.

O tânără din Ialoveni afirmă că tatăl ei a violat-o timp de 17 ani. Fratele mai mic confirmă

Tânăra susține că tatăl ei o viola seară de seară, iar dacă aceasta ar fi încercat să-l refuze, bărbatul recurgea la amenințări. De frică, ea încerca să ascundă adevărul și să nu povestească nimănui, nici măcar mamei care era peste hotare.

„Se întâmpla și când era beat, și când era treaz. La început se întâmpla mai rar, însă mai târziu au devenit tot mai dese, iar uneori chiar în fiecare zi”, susține tânăra pentru reporterii impact.tv.

Scenele groaznice au început când ea ar fi avut doar 4 anișori, iar actele sexuale la care era supusă nu erau atât de frecvente, însă cu trecerea timpului, acestea deveneau la ordinea zilei. Doar după 17 ani de chin tânăra și-a făcut curaj să-i spună mamei ei prin ce a fost nevoită să treacă.

Tânăra în vârstă de 22 ani a declarat că nu a putut să depună plângere mai devreme, deoarece tatăl ei o amenința că va da foc la casa în care locuia cu fratele ei.

Despre cazul acestei familii, satul știa de mai mulți ani, însă părerile vecinilor sunt împărțite.

„Am văzut cum ea era în casă și el intra și îi atingea picioarele și pieptul. Am văzut toate acestea prin fereastra de la bucătărie. Aș fi încercat să vorbesc cu el, dar n-ai cu cine. Nu ascultă de nimeni”, susține unul din vecini.

Cu toate acestea sunt și vecini care au altă viziune.

„Era foarte bun ca tată și nu cred prostiile care se spun despre viol. Cât mama ei a fost peste hotare, el avea grijă de fetiță, o ducea la școală, o aducea. Un tată care ar fi violat nu s-ar fi comportat așa”, declară un alt vecin.

După ce cazul a fost preluat de poliție, în urma interogăriilor, fratele tinerei a confirmat că uneori aceste scene se petreceau chiar sub ochii lui.

Potrivit impact.tv, dosarul a fost pregătit pentru a fi trimis în instanță, iar dacă bărbatul va fi găsit vinovat riscă detenție pe viață.

Sursa: zugo.md