mamaplus

O profesoară le-a dezvăluit unor copii de șase ani identitatea lui Moș Crăciun: „Uitați de magie!”

-
//
18.12.2019

Crăciunul este o sărbătoare specială atât pentru adulți, cât și pentru copii! Mai ales pentru că Moș Crăciun este foarte darnic cu cei mici, iar ei îl așteaptă cu sufletul la gură.

O profesoară din SUA a avut o reacție crudă atunci când a dezvăluit identitatea lui Moș Crăciun elevilor săi de 6 ani. De ce a făcut-o?

„Moș Crăciun nu este real, nu există, părinții sunt cei care cumpără cadourile și apoi le pun sub brad”, le-a spus profesoara micuților în preajma sărbătorilor de iarnă.

Femeia le-a spus mai spus copiilor că renii nu pot zbura și că elfii sunt niște păpuși fantezie.

„Uitați de magie, nu există!”, le-a transmis ea.

Totuși, elevii dintr-o clasă de jurnalism din apropierea acestei școli au aflat de răutatea profesoarei și s-au oferit să le scrie micuților scrisori personalizate, în numele lui Moș Crăciun. Magia Crăciunului este reală și se arată prin acte de bunătate și dragoste pentru oamenii dragi.

Când și cum să dezvălui copiilor identitatea Moșului:

Ar trebui să le spunem copiilor cine este Moș Crăciun de când sunt mai mici? Care este vârsta potrivită pentru a afla adevărul? Cum se face?

  • Arată-i acea scrisoare magică scrisă de Moș Crăciun pe care o au părinții și în care bătrânelul cu barbă albă le cere ajutorul pentru a împărți cadouri tuturor copiilor din lume. El este deja foarte bătrân și nu mai poate.
     
  • Va fi un moment bun pentru a vorbi despre tradițiile de Crăciun, iar sosirea Moșului este cel mai răspândit obicei în această perioadă a anului. 
     
  • Dacă în casă sunt mai mulți copii, după discuție, roagă-l pe cel mai mare dintre ei să-ți fie „complice” atunci când pui cadourile sub brad. Va fi atât de distractiv!

Cel mai important este că magia există și că depinde de noi să o menținem în viață.