mamaplus

O prezentatoare radio de la noi a născut un băiețel. Află detalii exclusive

-
//
03.03.2020

Chiar dacă și-a ținut sarcina în mare secret, prezentatoarea Retro FM Nicoleta Fiodorova a devenit mămică pe 12 februarie. Publicul de la noi o mai cunoaște și sub numele scenic Nicolette Fyo, fiind și o interpretă cu o voce frumoasă și catifelată. Tânăra mămică spune că a muncit chiar și după 30 de săptămâni de sarcină și e foarte fericită în noul său rol.

”Ne-am dorit foarte mult cu iubitul meu să devenim părinți până la 30 de ani și uite că acest vis a devenit realitate. Suntem foarte fericiți, pentru că Mark este un băiețel minunat. Inițial am planificat nașterea la Centrul Mamei și Copilului, dar medicul care mi-a monitorizat sarcina nu era disponibil în ziua în care a decis Mark să vină pe lume.

Prin urmare, am ajuns la Spitalul Municipal nr. 1, unde am avut parte de mare noroc de profesionalismul doamnei Mariana Cazacu, care m-a supravegheat pe toată durata nașterii și îi mulțumesc mult.

Am născut natural, iar travaliul și nașterea m-au luat prin surprindere – simțeam o durere la nivelul abdomenului și abia când medicul mi-a zis că am o deschidere de 6 centimetri, am realizat că urma să nasc. Nu am avut nevoie de anestezie epidurală, iar travaliul și nașterea au durat în total vreo 6 ore.”

mamaplus

Nicoleta spune că a avut parte de o sarcină frumoasă, fără complicații. Unicul lucru ciudat a fost legat de faptul că nu putea consuma pește sub nicio formă. Totodată, proaspăta mămică ne-a mai povestit și cum a aflat că va avea un băiețel.

”Am făcut inițial două ecografii – una internă și alta abdominală, în săptămâni diferite. Când am fost la ecografie în săptămâna 11 de sarcină, mi-a zis medicul că e băiat. La 12 săptămâni însă, mi-a zis că nu există semne că ar fi băiat. Abia mai târziu, la 20 de săptămâni am aflat sigur că vom avea un moștenitor, iar bucuria a fost foarte mare. După asta am început să alegem un nume pentru băiețel. Ne-am dorit să fie unul internațional, pentru că s-ar putea ca în viitor să plecăm peste hotare. Am avut mai multe variante, dar am zis că la naștere vom lua decizia finală. Acum, Mark este un băiețel ascultător și îl iubim foarte mult.”

mamaplus

Nicoleta Fiodorova mai spune că viața se împarte în două perioade: până la sarcină și după nașterea copilului. Ea a mai menționat că susținerea familiei este foarte importantă pentru o mămică.

”Fiind interpretă, știu cum e cu nopțile în care lucrezi și nu prea reușești să dormi suficient. Acum e o altă situație, dar până la urmă, organismul simte totul instinctiv și nu pot spune că îmi este greu sau că simt o criză acută de somn. Îmi era frică să cad în plasa depresiei postnatale, dar e atât de frumoasă această perioadă, încât nu cred că m-aș putea pomeni într-o astfel de stare. Contează foarte mult susținerea familiei”

mamaplus