mamaplus.md

O mămică a murit subit la 3 săptămâni de la naștere

-
//
27.11.2018

O tânără mămică a decedat la numai 22 de ani, după ce i s-a făcut rău în timp ce dormea acasă, cu soțul. Tragedia a avut loc aseară, în jurul orei 23:46, în localitatea Ustia. Cei doi soți deveniseră părinți acum trei săptămâni.

mamaplus.md

Solcitată telefonic, Mariana Bețivu, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, a declarat pentru Deschide.MD că tânăra se afla acasă cu soțul său, când din senin i se făcuse rău, iar acesta a solicitat intervenția unei ambulanțe, însă, din nefericire, medicii nu i-au putut salva viața.

„Bărbatul a sunat la serviciul 112  și a zis că soției sale i s-a făcut rău în timp ce dormeau. La fața locului s-a deplasat o ambulanță de la asistența medicală urgentă Criuleni, însă ajunși la fața locului, medicii au putut doar să constate decesul pacientei. Preliminar, potrivit declarațiilor făcute de medici, pe corpul victimei nu au fost găsite urme de moarte violentă, iar cel mai probabil aceasta s-ar fi înecat cu propria vomă până la venirea ambulanței”, a precizat Bețivu.

Am încercat să aflăm mai multe detalii de la Eugenia Tighineanu, șefa serviciului de presă de la Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, ne-a comunicat că se va documenta și va reveni, însă până la această oră nu avem niciun răspuns.

Medicii legiști urmează să efectueze o expertiză mai amplă pentru a stabili toate circumstanțele în care a decedat femeia. Cei doi soți aveau împreună o fetiță de numai trei săptămâni.

Sursa: deschide.md