mamaplus

O mămică face senzație pe TikTok cu bebelușul ei: " În 5 luni te ține el în brațe”. Crește singură doi copii, după ce tatăl lor a murit

-
//
25.10.2023

O mămică și bebelușul ei fac senzație pe TikTok, clipurile lor strângând sute de mii de vizualizări. Internauții sunt fascinați de cât de mare este bebelușul în comparație cu mămica.

mamaplus

Femeia impresionează cu povestea ei de viață: este o mămică tânără și singură. Își crește cei doi copii mici, după ce soțul ei a murit, nu cu mult timp în urmă.
De curând, clipurile mămicii au devenit virale, datorită contrastului dintre ea și bebelușul ei. Aceasta pare uriaș în comparație cu ea.

“Nu copilul este mare, mama lui este mică. Am 1.60 m și 40 de kilograme și normal că pare mare. Nu e copilul gigant, bine e un pic mare pentru vârstă lui. În filmare tot timpul se vede un pic mai mare. În viața reală nu este așa măricel. E un pic dolofanel, dar e și înalt, are 90 cm la un și patru luni, într-adevăr are 17 kg. Clipurile pe care le postez sunt o iluzie. În viață reală e un copil sănătos, normal și un pic pufos”, explică mămica fanilor ei de pe Instagram.

Fanii, care îl adoră pe bebeluș, glumesc cu mămică pe TikTok:
“A plecat singur de la spital?”
“S-a născut direct cu buletin și cu stampilă de vot pe el”.
“Câți ani l-ai ținut în pântec ???”
“Aoleu că în 5 luni te tine el în brațe”.
“Pe unde l-ai scos, fată?”

sursa

mamaplus