mamaplus

O mamă a vrut să-și omoare fiica de 8 ani, legând-o și ținând-o fără apă și mâncare

-
//
05.04.2021

O mamă tânără în vârstă de 24 de ani a încercat să-şi omoare fiica de numai 8 anişori, ținând-o legată de mâini și picioare, fără apă şi mâncare. Coșmarul a avut loc într-un apartament din Novoșahtinsk, un oraş aflat în regiunea Rostov din Rusia.

Potrivit publicației Life.ru, tânăra mamă, care nu munceşte şi bea constant, este anchetată de polițişti, fiind suspectată că şi-a legat fiica de mâini şi de picioare, a înfometat-o şi nu i-a dat să bea apă. De foame, fetiţa a început să mestece pătura.

O cunoştință venită în vizită a fost cea care a alertat autoritățile. Ea a eliberat copilul, i-a dat apă și a chemat o ambulanță și poliția.

"În prezent, anchetatorii clarifică circumstanțele incidentului. Se efectuează cercetări, în funcție de rezultatele cărora va fi luată o decizie procedurală", a raportat departamentul regional al Poliției din Rostov.

În acest moment, fetița de 8 ani se află în spital, unde i se oferă îngrijirile medicale necesare. Tatăl biologic al fetiței ştia despre chinurile prin care trece fiica lui, însă nu a luat nicio măsură.