mamaplus

O mamă și-a protejat bebelușul de grindină cu propriul trup, suferind zeci de răni pe toată suprafața corpului

-
//
23.10.2020

Fiona Simpson, o femeie din Australia, și-a ferit fiica de grindină, suferind zeci de răni pe toată suprafața corpului. La doar 23 de ani, ea a dat dovadă de curaj așa cum doar o mamă poate face. Prinsă într-o furtună de grindină extem de periculoasă, femeia și-a protejat copilul cu propriul trup, deși imaginile făcute apoi arată că a trecut prin dureri de neînchipuit.

Tânăra se afla în mașină cu fiica ei de doar patru luni, atunci când o furtună de grindină a izbucnit. A oprit pe marginea drumului pentru a aștepta ca totul să se sfârșească, dar atacul naturii a fost devastator și a spart geamurile autovehiculului în care ea se afla cu bebelușul ei de doar patru luni.

Datorită curajului de care a dat dovadă Fiona Simpson, fiica ei a scăpat teafără și nevătămată. Gheața, care ajusese să fie de mărimea unei mingi de tenis, a lovit-o pe femeie, în timp ce ea își acoperea copilul cu propriul trup.

Când Fiona a ajuns la spital și și-a dat hainele jos, medicii au rămas și ei înmărmuriți. Era plină de vânătăi dureroase pe tot corpul, dar fericită că bebelușul nu a pățit nimic. Cadrele medicale au rămas uimite de cât a putut îndura de dragul copilului ei. 

„Fetița ar fi putut să fie grav rănită sau ucisă, orice se putea întâmpla. Abia când am ajuns la spital şi mi-au dat hainele jos am realizat ce s-a întâmplat şi cât de tare fusesem lovită”, a declarat Fiona Simpson.

Imaginile cu mama eroină au devenit virale pe rețelele sociale. Internauții au felicitat-o pe tânăra de 23 de ani pentru curajul de care a dat dovadă atunci când a pus viața fiicei sale mai presus de ce i s-ar fi putut întâmpla ei și a îndurat toate loviturile neclintită, pentru ca cea mică să fie complet protejată.

mamaplus