mamaplus

O mamă și-a lăsat copilul să moară în chinuri groaznice, plin de viermi și muște

-
//
03.08.2021

O femeie care şi-a lăsat copilul de 9 ani să moară în condiții sinistre, imobilizat la pat, a fost acum condamnată la 18 ani de închisoare. Anul trecut, femeia nu şi-a dus băiețelul la doctor, iar când o rudă a alertat oficialitățile, era deja prea târziu. Acum, instanța de judecată a pronunțat verdictul.

Cazul a avut loc în localitatea Dej din România. Băiatul suferea de mai multe boli şi a rămas imobilizat la pat, timp în care i-au apărut mai multe leziuni grave pe 80% din corp, răni care s-au suprainfectat şi au făcut viermi. 

Pe lângă mama copilului, în acest caz mai sunt achetați concubinul femeii și bunica minorului, ambele persoane locuind în același apartament. Concubinul femeii este în arest la domiciliu după ce a săvârșit și o altă faptă penală, în timp ce bunica este sub control judiciar.

Instanța a arătat apoi că femeia l-a privat pe cel mic de tratament şi astfel a cauzat în mod direct moartea băiatului. Tot procurorii au mai arătat că moartea a fost una violentă, iar băiatul a avut parte de suferințe îndelungi şi, în plus, a fost înfometat şi lăsat să-şi facă nevoile în pat.

Mama copilului a susținut la proces că nu îl îngrijea, pentru că îi era silă.

Femeia a primit acum o condamnare de 18 ani şi 2 luni de închisoare cu executare, însă decizia nu este una definitivă.