mamaplus

O mamă și-a concediat bona pentru că le-a dat copiilor vegetarieni să mănânce nuggets de pui

0
//
23.11.2020

O mamă cere bonei daune morale pentru că le-a dat copiilor să mănânce nuggets de pui, deși ei erau vegetarieni. Mama celor mici spune că dacă femeia nu îi va plăti câte 300 de dolari pentru fiecare copil, o va da în judecată.

Bona fusese angajată de curând, așa că părinții copiilor nu apucaseră să îi spună că cei mici nu consumă carne. Într-o zi, pentru a-i răsplăti pe cei doi copii că au fost cuminiti, dădaca în vârstă de 19 ani, care nu avea idee că cei mici sunt vegetarieni, le-a cumpărat două meniuri Happy Meal cu nuggets de pui. Fata spune că cei doi copii, de 7 și 9 ani, au mâncat pe nerăsuflate, fără să scoată un cuvânt. Ba mai mult, nici nu îi spuseseră acesteia că nu au voie carne.

„Când i-am întrebat pe copii ce vor să mănânce, mi-au răspuns, fără să stea pe gânduri, că vor nuggets de pui de la McDonald’s. Pentru că fuseseră atât de cuminți, am decis să îi răsfăț și să le cumpăr câte un Happy Meal, așa cum își doreau. Mama lor s-a întors acasă mai devreme și efectiv le-a smuls copiilor bucățile de pui din mâini. M-a acuzat că le dau copiilor să mănânce cadavre și a început să urle la copii pentru că mănâncă carne”, a povestit fata pe o rețea de socializare.

După această întâmplare, bona a rămas fără loc de muncă și nu a fost nici plătită. Ba mai mult, mama copiilor i-a cerut fetei „daune emoționale” în valoare de 600 de dolari (câte 300 de dolari pentru fiecare copil), altfel o va da în judecată.

„M-a dat afară fără să mă plătească și mai târziu m-am pomenit cu un mesaj de la ea prin care îmi spunea să plătesc daune emoționale de câte 300 de dolari pentru fiecare copil. Atlfel spune că mă va da în judecată. Evident, i-am spus că nu îi dau niciun ban, pentru că nu e vină mea din moment ce nu mi-a spus că cei mici sunt vegetarieni. În mod sigur aș fi ținut cont de acest lucru”, a mai explicat fata.

Cei care au văzut postarea bonei, au fost de acord cu faptul că ea nu are nicio vină în toată această situație și că singura care provoacă „daune emoționale” copiilor este chiar mama lor.

„Singura persoană care le cauzează copiilor daune emoționale este chiar mama lor. Nu numai că a smuls din mâinile copiilor bucățile de pui, dar a și început să țipe la ei și la tine. Mie mi se pare că acei copii nu prea își doresc să fie vegetarieni”, a comentat o persoană.

„Încă îți mai datorează bani pentru serviciile tale. Pun pariu că a făcut asta că să scape fără să te plătească și s-a gândit ca, pe deasupra, să mai câștige și ceva în plus”, a mai adăugat un utilizator.