mamaplus

O mamă a fost filmată în timp ce îşi bate cu bestialitate fetiţa de numai doi ani (VIDEO)

-
//
10.01.2022

Polițiştii au demarat o anchetă după ce imaginile cu mama care-şi bate crunt fetița de numai doi ani au apărut pe rețelele sociale. Femeia este filmată de un bărbat în timp ce-şi loveşte în mod repetat fetița. Acesta nu intervine, ci se rezumă doar la a spune „cum să dai aşa într-un copil?”. „Eu pe tine te omor! Tu semeni cu tac-tu, eu te omor pe tine! A vrut tac-tu turcoaică? Ia de aici … Unde-i cuțitul, că o tai?”, mai spune femeia în timp ce continuă să-şi lovească fetița.   

Cazul a avut loc în județul Constanța din România. Oamenii legii au transmis că au luat la cunoştință despre imaginile de pe o rețea de socializare şi au demarat verificările în cauză, stabilind identitatea persoanei.

„Este vorba despre o femeie, de 29 de ani, din municipiul Constanța, iar minora agresată, în vârstă de 2 ani, este fiica acesteia. Din primele cercetări, se pare că filmarea ar fi din luna decembrie a anului 2021.”, se arată într-un comunicat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violență în familie, totodată fiind emis, pe loc, un ordin de protecție provizoriu împotriva mamei.   

Polițiştii au înştiințat D.G.A.S.P.C. Constanța, iar întrucât tatăl nu se află în țară, minora, împreună cu frații acesteia, de 5, respectiv 8 ani, au fost preluați de reprezentanții instituției, în vederea dispunerii măsurilor de protecție socială.   

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Atenție! Urmează imagini video care v-ar putea afecta emoțional!