mamaplus

O mamă a fost decăzută din drepturile părintești după ce și-a aruncat bebelușul la gunoi (VIDEO)

-
//
19.08.2021

Fetița în vârstă de o zi a fost găsită într-un tomberon, pe o stradă din centrul Moscovei, învelită într-o jachetă şi o pungă de plastic. Momentul în care mama şi-a aruncat copilul la gunoi a fost surprins de camerele de supraveghere. Nu este clar cine a chemat poliția, dar ofițerii care au ajuns la fața locului au găsit-o pe aceasta în viață. Micuța a fost spitalizată pentru o mai atentă supraveghere şi în prezent starea ei este stabilă.

Pe imaginile de pe camerele de supraveghere, femeia este filmată cum se îndreaptă către tomberon şi lasă o pungă în el, ca apoi să se îndepărteze rapid şi să se uite în jur pentru a verifica dacă a fost văzută.

Poliția a găsit-o ulterior pe mama suspectă, o femeie de 41 de ani, şi a arestat-o pentru tentativă de omor a unui nou-născut.

Yulia Ivanova, reprezentanta Departamentului de Investigaţii din Moscova, a declarat că femeia a fost decăzută din drepturile părinteşti şi rămâne în custodia poliției pe durata investigaţiilor.

"În timpul interogărilor, femeia a spus că nu era pregătită să crească singură fetița şi că se temea de responsabilitate. Procurorii cer măsuri prevenitve de arestare împotriva femeii", a mai spus Ivanova.