mamaplus

O mamă din Chișinău a învins cancerul: ”După patru luni de infern, plec acasă să-mi cuprind fiul”

-
//
25.10.2021

Ecaterina Gurscaia, o tânără de 27 de ani din Chișinău, a fost diagnosticată cu cancer, Limfoma Hodgkin, scleroza nodulară, în primăvara acestui an. De atunci a început o luptă aprigă pentru supraviețuire, iar mobilizarea prietenilor a făcut ca minunea să se întâmple. Ecaterina a publicat astăzi un mesaj pe rețelele sociale în care anunță că a intrat în remisie și a învins cancerul.

”NOI AM BIRUIT CANCERUL! IMPREUNĂ! Cancer free! Azi mi-au spus că sunt în REMISIE! Azi am a doua zi de naștere. Noi am facut asta împreună. Mulțumesc! Eu plec acasă! După patru luni de infern eu plec acasă să-mi cuprind fiul! Eu plec acasă vie și sănătoasă! Azi am plâns în cabinetul medicului. Eu nu am cuvinte. E cea mai fericită zi din viata mea!”, se arată în mesajul Ecaterinei.

mamaplus

Ecaterina Gurscaia a avut nevoie de un tratament agresiv și costisitor la o clinică din orașul Munchen, Germania. Tânăra spune că efectele secundare ale chimioterapiei o să le simtă încă cel puțin un an. Chiar și așa, ea mărturisește că dragostea pentru fiul ei, în vârstă de doi anișori, îi oferă forțele necesare pentru a merge mai departe.

mamaplus