mamaplus

O gravidă a fost bătută cu o scândură de iubit care susține că bebelușul nu-i al său

-
//
22.11.2021

O tânără de 19 ani însărcinată a ajuns de urgență la un spital din România, după ce iubitul a bătut-o cu brutalitate. Bărbatul a fost arestat preventiv, iar tânăra se află sub supravegherea medicilor. 

Se pare că întreg scandalul a pornit după ce bărbatul, în vârstă de 23 de ani, a acuzat-o pe partenera sa că nu ar fi însărcinată cu bebelușul lui. Acesta s-a enervat și a bătut-o pe femeia gravidă cu o bucată de scândură. I-a aplicat mai multe lovituri, unele dintre ele chiar și în zona abdominală.

După bătaia primită, tânără a ajuns de urgență la spital și a fost nevoie de intervenția medicilor. Aceasta a ajuns direct pe masa de operație. Din fericire, acum femeie se simte bine, la fel și copilul din pântece.

„Pacienta a ajuns la spital în stare gravă, cu trumatism abdominal sever, observație ruptură de splină. S-a intrat în sala de operații de urgență, în noaptea de duminică spre luni şi a fost stabilizată. În prezent chirurgical este bine, fiind monitorizată şi de un ginecolog, din punct de vedere al sarcinii, a cărei evoluții este sub observație”, a declarat un medic din cadrul Spitalului Județean de Urgență.

În urma comportamentului extrem de violent, tânărul a fost reținut pentru 30 de zile și este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Cei doi mai au împreună încă doi copii foarte mici, dintre care unul în vârstă de trei ani și unul de doar un an. Cazul a intrat şi în atenția DGAPSC, care va sta de vorbă cu tânăra agresată şi va încerca să o scoată din mediul ostil în care trăiește.

„În prezent cei doi copii minori sunt în grija bunicii materne. Aşteptăm ca tânăra să iasă din spital. Ulterior vom discuta cu ea şi vom încerca să o consiliem şi să conştientizeze că astfel de situații se pot agrava. Cel puțin pentru o perioadă de timp vom încerca să o luăm din acel mediu”, a spus Alexandru Colbu, directorul executiv adjunct al DGASPC Botoşani.