O fetiță răpită de un grup de bărbaţi a fost salvată de 3 lei

O fetiță răpită de un grup de bărbaţi a fost salvată de 3 lei

-
//
30.10.2017

O fetiță de 12 ani a fost protagonista unei întâmplări incredibile în Etiopia. Trei lei au salvat o fetiță etiopiană de 12 ani, pe care un grup de bărbați o răpiseră pentru a o forța să se căsătorească. Animalele s-au pus zid în fața ei și au protejat-o până la apariția poliției, scrie The Guardian, citează digi24.ro.

O fetiță răpită de un grup de bărbaţi a fost salvată de 3 lei

Fetița a fost ținută captivă timp de o săptămână într-o locație din sud-vestul Etiopiei. Minora a fost bătută în repetate rânduri. Într-o zi, când se afla afară și urma să fie din nou agresată fizic, apăruți de niciunde, leii s-au postat în fața ei. 

"Au stat de pază timp de o jumătate de zi, până când poliția a găsit-o. Apoi, leii au plecat și au lăsat-o ca un cadou. Dacă leii nu ar fi apărut, ar fi putut fi mult mai rău. De multe ori, aceste fetițe sunt violate și bătute sever pentru a accepta căsătoria", a povestit sergentul Wondimu Wendaju din provincia Kefa.

Associated Press îl citează și pe un expert în viața animalelor sălbatice, Stuart Williams, care a explicat că motivul pentru care leii s-au apropiat de fată și nu i-au făcut rău este faptul că ea plângea. Plânsul "este posibil să fi fost confundat cu sunetele de frică ale unui pui de leu".

Fata a fost găsită în stare de șoc și necesită tratament pentru tăieturile pe care le are pe corp, a mai precizat sergentul Wondimu Wendaju.

Poliția a prins patru dintre răpitori, însă alți trei sunt în continuare liberi.

Sursa: publika.md