mamaplus

O fetiță din Soroca, în lacrimi. Ce surpriză i-au organizat Nicolae Botgros și Anatolie Melnic

-
//
06.02.2024

Anișoara Cojocari a fost provocată să facă parte din primul proiect „Mergi cu mine” din anul 2024, realizat de Anatolie Melnic. Eleva din clasa a VII-a, de la gimnaziul din satul Schineni, a avut parte de o surpriză de zile mari, care a motivat-o să-și urmeze visul.

mamaplus

Tânăra a lăsat școala de muzică, deoarece nu avea acordeon, iar părinții nu-și permiteau această achiziție. Mai mult, aceasta trebuia să meargă câte 20 de kilometri cu acordeonul în spate pentru a ajunge la școala muzicală din Soroca. 

În cadrul proiectului lui Anatolie Melnic, aceasta a primit în dar un acordeon nou și 10.000 de lei. Cu lacrimi de fericire și recunoștință în ochi, fetița a cântat alături de Nicolae Botgros și alți lăutari.

„Mulțumesc tuturor care mi-au făcut acest cadou. Atunci aveam emoții neașteptate, eram foarte bucuroasă și nu credeam că mi se întâmplă chiar mie aceasta. A fost o experiență de neuitat, mai ales când am văzut că intră și „Lăutarii”. Eu promit să cânt în continuare și că îmi voi urma visul”, menționat Anișoara.

Sursa: Mamaplus.MD