mamaplus

O fetiță de trei ani a murit după ce tatăl ei a căzut peste ea la locul de joacă

-
//
11.06.2021

O fetiță de trei ani a murit după ce tatăl ei a căzut peste ea la locul de joacă. Cei doi se învârteau pe o roată din parc, când bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut peste copil, strivindu-l. Tragedia s-a petrecut în luna august 2020, în Noua Zeelandă, însă abia acum a fost prezentat raportul medicului legist care a concluzionat că ceea ce i s-a întâmplat micuței Amberlie Pennington-Foley a fost doar un ”accident tragic”.

Amberlie Pennington-Foley a fost rănită fatal la locul de joacă, unde se afla cu tatăl ei, Robert Foley, în Upper Hutt, Noua Zeelandă, în august anul trecut. Ea și tatăl ei se jucau pe o roată, numită și Inelul Supernova, când bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut peste fetița lui de trei ani, scrie The Mirror.

În raportul medicului legist se arată că fetița a suferit „răni grave la cap și gât și leziuni cerebrale și ale măduvei spinării” după ce tatăl ei a căzut deasupra ei în timp ce se jucau. Copila s-ar fi aflat pe roată, în zona cea mai înaltă, în timp ce tatăl ei, care se afla și el pe roată, o învârtea când într-un sens, când în altul. La un moment dat, bărbatul a început să piardă echilibrul și, în timp ce încerca să sară de pe roată, a căzut chiar pe fiica lui.

Fetița a murit în decurs de câteva minute

Copila a rămas inertă, fără să scoată vreun sunet, cu sânge șiroindu-i din nas și de la o rană la cap. Bărbatul a dus-o de urgență la o clinică din apropiere iar medicii de acolo au chemat ambulanța, văzând că cea mică nu își revine. În ciuda eforturilor de a o salva, fetița a murit.

Potrivit anchetatorilor, moartea lui Amberlie nu s-ar datora vreunui defect al roții și nici nu există dovezi că tatăl ei ar fi operat-o într-o „manieră periculoasă sau nesăbuită”.

„Moartea lui Amberlie a fost un accident tragic în adevăratul sens al cuvântului. Nu aș fi surprins să aflu că mulți alți părinți au folosit anterior tipul acesta de roată cu copiii lor și nu a existat niciun incident grav”, a spus medicul legist.

mamaplus