mamaplus

O fetiță de nouă ani ar fi fost ucisă de un moldovean în Germania

-
//
13.06.2024

Un bărbat din Republica Moldova, în vârstă de 33 de ani, este suspectat de omorul unei fetițe în vârstă de nouă ani, stabilită cu mama sa în Germania. Bănuit de crimă este și un cetățean al Ucrainei, în vârstă de 50 de ani, refugiat în Germania.

mamaplus

Potrivit Bild și Unian, victima este fiica unei femei originară din Ucraina. Corpul neînsuflețit al Valeriei a fost găsit ieri, 12 iunie, într-o pădure din apropierea orașului Döbeln din Germania, transmite newtv.md.

Moldoveanul, care locuiește în Praga, este fostul iubit al mamei copilei ucise. În dimineața crimei, el i-a scris femeii și a cerut să o sune. Al doilea bănuit este vecinul familiei și își dorea o relație cu mama victimei, însă acesta l-a refuzat. Supărat, acesta a amenințat-o că îi va distruge viața. 

Ambii suspecți sunt căutați de oamenii legii. De menționat că, cu puțin timp înainte de tragedie, copila a spus că este urmărită de un adult.

Fata a dispărut pe 3 iunie în drum spre școală. Timp de nouă zile, sute de polițiști și zeci de voluntari au căutat-o. Abia, pe 12 iunie, cadavrul victimei a fost găsit în pădure. Poliția a precizat că nu există indici că fata ar fi fost victima unei infracțiuni sexuale.

Fetița a ajuns în Germania cu mama sa, sora și bunica la începutul războiului din Ucraina. Tatăl său a rămas să servească în Forțele Armate ale Ucrainei, dar despărțirea a dus la divorțul părinților.