mamaplus

O fetiță de 2 ani și-a blocat piciorul în căruciorul de cumpărături: ”Nimeni nu a vrut să ne ajute!”

-
//
19.04.2021

Incident revoltător la un supermarket, după ce o fetiță de doi ani şi-a blocat piciorul în căruciorul de cumpărături. Mama, însărcinată în 17 săptămâni, a încercat cu disperare să îşi elibereze copilul, sub privirile trecătorilor nepăsători.

„Era marți dimineață, eram cu fiica mea și am lăsat-o să se plimbe prin magazin cu mine, dar obosise, așa că am decis să o pun pe scaunul căruciorului. Când am încercat să o aşez în cărucior, ea și-a pus accidental unul dintre picioare în gaura din față. Astfel, cel stâng intrase în gaura din dreapta, iar celălalt picior a rămas blocat în partea laterală. A început să urle de durere” a povestit Zoe Frantic, în vârstă de 30 de ani.

Niciun trecător nu a vrut să le ajute

Cazul a avut loc în Marea Britanie. Femeia s-a străduit să ridice fetița din cărucior, dar nimic nu dădea rezultate. Fetița plângea şi se zbătea, ceea ce făcea ca procesul să fie mult mai complicat. Când a văzut că nu are nicio şansă să se lupte cu greutatea fiicei ei, fiind de asemenea însărcinată, a privit în jur cu speranța că cineva îi va vedea disperarea.

Din fericire, după un timp, o bătrână le-a observat pe cele două şi s-a apropiat, iar împreună au reuşit să îi elibereze piciorul fetiței din coşul de cumpărături.

„Sunt însărcinată, era evident că îmi era greu. Nu puteam să-i susțin greutatea și să ridic picioarele în același timp, este o fetiță destul de mare pentru vârsta ei, dar dacă nu o țineam ridicată şi-ar fi rupt piciorul. Doamna în vârstă care m-a ajutat a reuşit să o scoată de-abia în trei minute. Cred că şi asta m-a supărat foarte tare, pentru că oamenii ne vedeau luptându-ne să o eliberăm şi nu au vrut să mă ajute nici pe mine, nici pe ea. În spatele meu stătea o femeie care avea în cărucior o fetiță cam de aceeași vârstă cu a mea. Am privit-o şi i-am cerut să mă ajute, dar s-a uitat fix la mine şi nu a schițat nimic. Mai erau vreo zece adulți în acel culoar care doar priveau, nimeni nu a vrut să ne ajute" a mai spus mama, potrivit Mirror.

Din fericire, fetița nu a fost rănită în urma incidentului, dar speră că, împărtășind povestea ei, îi va încuraja pe alții să nu stea degeaba şi să ajute dacă sunt martori la o întâmplare similară. Şi-a îndemnat urmăritorii de pe paginile sale de socializare să dea dovadă de omenie şi să nu rămână pasivi, nepăsători în momentul în care cineva are nevoie de ajutor.

De asemenea, oamenii care au citit postarea ei şi-au exprimat furia spunând că nu le vine să creadă că nimeni altcineva nu a încercat să o ajute. „Mi-am pierdut încrederea în umanitate” a spus un utilizator.