mamaplus

O fetiță de 2 ani a murit după ce a fost lăsată nesupravegheată în cadă

-
//
13.09.2021

O fetiță în vârstă de doi ani, a ajuns în comă, în urmă cu câteva zile, la un spital din Iași, iar mama le-a spus medicilor că fetița s-a înecat în cadă. Copila a decedat, duminică seara, la spital, iar acum polițiștii au deschis o anchetă.

Polițiștii ieșeni au fost sesizați, pe 8 septembrie, de către reprezentanții unui spital, că o fetiță de 2 ani a fost adusă acolo de mamă. Femeia le-a spus medicilor că a lăsat fetița nesupravegheată, aproape 3 minute, în cada cu apă, iar când s-a întors, copilul era inconștient.

„Aceasta le-ar fi declarat cadrelor medicale că ar fi lăsat-o nesupravegheată pe minoră pentru aproximativ 3 minute în cada cu apă, iar când a revenit a găsit copilul inconștient”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, copila a murit, duminică noaptea, la spital și a fost dispusă efectuarea necropsiei.

În cauză polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași efectuează cercetări pentru luarea măsurilor care se impun.