mamaplus

O fetiță de 13 ani a rămas însărcinată, după ce a fost violată de tatăl ei vitreg. Ce declarații a făcut individul în fața instanței

-
//
22.01.2024

Caz de-a dreptul șocant în Germania. Un român de 43 de ani este acuzat că și-a violat fiica vitregă, în vârstă de 13 ani, și a lăsat-o pe aceasta însărcinată.

mamaplus

Un român de 43 de ani a întreținut relații sexuale cu fiica lui vitregă de 13 ani. Copila a rămas însărcinată, iar un test de paternitate a dezvăluit ororile la care era supusă în casă. Copila a născut pe 7 mai 2023 și totul a ieșit la iveală după ce zvonurile că aceasta ar fi fost abuzată au ajuns la poliție. 

În instanță, el a recunoscut ceea ce a făcut însă spune că totul a fost o greșeală și că era beat în momentul în care s-a petrecut totul, potrivit Tag24.de și Observator.

„Sărbătorim Ziua Bărbatului pe 1 martie și Ziua Femeii pe 8 martie. Am băut atât de mult în noaptea aceea, încât nu-mi amintesc ce s-a întâmplat”, a declarant el în instanță.

Cu toate acestea, niciuna dintre cele două zile nu era potrivită pentru conceperea copilului. Ioan C. și-a amintit atunci de ziua sa de naștere de la sfârșitul lunii iulie, pe care de asemenea nu și-o mai amintea

“Trebuie să fi fost foarte beat. Îmi pare rău”, a continuat acesta.

Bărbatul a fost închis pentru 3 ani și trei luni, iar familia s-a reîntors în România. Bebelușul se află acum în plasament la o familie din Germania.