mamaplus

O fetiță de 12 ani a fost retrasă de la școală chiar de mama ei pentru a se concentra pe cariera de influencer

-
//
13.12.2023

O mamă și-a retras fiica de 12 ani de la școală pentru a se concentra pe cariera de influencer. Cealaltă fiică a ei, Latisha, s-a înscris la Facultatea de Drept imediat după terminarea liceului, dar a renunțat după șase luni pentru a se dedica podcasturilor.

mamaplus

Kat Clark are peste cinci milioane de urmăritori pe TikTok și a fost premiată drept Creatorul de conținut al anului în 2022. Ea are 37 de ani, un soț și două fiice, Latisha (20 de ani) și Deja (12 ani), cu care găzduiește un podcast destul de popular numit Basically Besties (practic cele mai bune prietene), scrie descopera.ro.

Pentru a nu sta în calea carierei de influencer a fiicei sale mai mici, a decis să o retragă de la școală. O alegere care a stârnit destul de multe controverse, dar, potrivit DailyMail, mama nu se răzgândește: „Educația tradițională a funcționat pentru Deja în timpul școlii primare, pentru că aveam un loc de muncă corporatist la acea vreme. De când sunt implicată în această nouă carieră, însă, călătoresc foarte mult și trebuie să zbor adesea la Sydney”.

„Credem că este cea mai bună soluție pentru ea”

Cu toate acestea, Kat nu are intenția de a întrerupe complet educația fiicei sale de 12 ani. Anul viitor, aceasta va primi educația acasă: „Credem că este cea mai bună soluție pentru ea, pentru că nu vrem să fie nevoită să renunțe la aceste oportunități. Crearea de conținut pentru TikTok necesită mult timp și asta este ceea ce funcționează cel mai bine pentru familia noastră”.

Potrivit mamei, acesta este cel mai bun moment pentru o astfel de decizie, pentru că, dacă Deja nu este mulțumită de noua soluție, se poate întoarce la școală în anul următor.

„Suntem dispuși să o ajutăm orice ar fi”

Cealaltă fiică a ei, Latisha, s-a înscris la Facultatea de Drept imediat după terminarea liceului, dar a renunțat după șase luni pentru a se dedica podcasturilor.

Mama ei subliniază: „Dacă Deja vrea să devină doctor sau să studieze Dreptul, suntem gata să o încurajăm să își urmeze visele. Cu toate acestea, în acest moment, nu asta își dorește. Suntem dispuși să o ajutăm orice ar fi”.

Femeia spune că și-a învățat întotdeauna fiicele să fie ele însele și să nu se schimbe pentru nimeni.