mamaplus

O fetiță de 12 ani a fost răpită într-un parc. Agresorul de 66 de ani a fost reținut

-
//
07.05.2021

O fetiță în vârstă de de 12 ani a fost răpită dintr-un parc de un bărbat de 66 de ani, care a dus-o într-o casă din apropiere și a agresat-o sexual. El a fost prins și arestat preventiv. 

Bărbatul a acostat-o și a încercat s-o convingă să-l însoțească. Văzând că nu reușește, a prins-o de mână pe copilă și a târât-o până la o casă. Acolo, individul a încercat să o sărute și să o mângâie în zonele intime. Fetița a reușit să iasă din casă în curtea imobilului și, speriat că va începe să strige, bărbatul a lăsat-o să plece. Copila s-a dus acasă și le-a spus părinților cele întâmplate, iar ei au alertat imediat Poliția. Cazul a avut loc în orașul Oradea din România.

Agresorul a fost arestat preventive miercuri, iar joi, el a fost audiat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, care a solicitat la final instanței de judecată arestarea preventivă a individului pentru 30 de zile. Propunerea procurorului a şi fost analizată şi admisă, în aceeaşi zi, de judecătorul de drepturi şi libertăți de la Judecătoria Oradea. Totuși, decizia mai poate fi contestată de agresor în termen de 48 de ore. 

Bărbatul de 66 de ani este anchetat acum pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi agresiune sexuală.