mamaplus

O femeie şi-a pierdut copilul la naștere, apoi a încercat să fugă cu bebeluşul altei mame din spital

-
//
13.07.2022

O tânără mamă a trecut printr-o tragedie de nedescris după ce și-a pierdut copilul la naștere, așa că a luat o decizie neașteptată. Aceasta încercat să fugă din maternitate cu bebelușul altei femei, însă a fost oprită de autorități.

Povestea acestei tinere mame făcut înconjurul lumii după ce s-a aflat ce avea de gând să facă. Drama pierderii unui copil poate afecta sănătatea mentală a multor femei, tocmai de aceea, Talita Meireles a luat decizia care i-ar putea schimba viața pentru totdeauna. Depresia prin care trecea a făcut-o să recurgă la un gest neașteptat.

Femeia a încercat să fugă cu un bebeluș din maternitate, după ce a dat naștere unui copil mort

Talita Meireles este o tânără mămică de 23 de ani din Brazilia care și-a pierdut bebelușul la naștere. Aceasta a avut parte de un avort spontan și a rămas cu traume în momentul în care medicii spitalului în care se afla internată au informat-o că bebelușul său s-a născut mort. Durerea prin care a trecut în acele momente cumplite au făcut-o să ia o decizie pe care nu o va uita toată viața.

După ce a fost externată, femeia a decis că este momentul să se întoarcă în maternitate și să ia acasă un alt bebeluș, de care să aibă grijă. Aceasta a așteptat până ce s-a făcut ora în care se schimbă turele asistentelor, a intrat în spital, a îmbrăcat o uniformă medicală și s-a îndreptat către salonul în care erau ținuți, de obicei, bebelușii. Pentru a nu da nimic de bănuit, Talita a luat un copil în brațe și le-a spus celor cu care s-a întâlnit că trebuie să meargă și să îl supună pe cel mic la o serie de teste.

Femeia a fost prinsă la timp de autorități

Din fericire, înainte de a ieși din maternitate și de a pleca în brațe cu copilul unei alte mame, Talita a fost oprită de un paznic care a dat alarma. Bebelușul nu suferise răni sau traume și a fost dus imediat în salonul mamei sale. Talita susține că nu știe ce s-a întâmplat în acele momente, ci pur și simplu își dorea să meargă acasă alături de un nou-născut.

„Tocmai pierdusem copilul. Nu voiam să spun familiei. Nu voiam să spun nimănui. Nu știu ce s-a întâmplat cu mine, eram disperată. Am fost să mă uit la copii și mi-am dorit atât de tare să iau unul în brațe. Și de aici a început totul. Nu am vrut să fac nimic rău”, a declarat Talita pentru autorități.