mamaplus

O femeie, oncolog renumit, și-a împușcat bebelușul și apoi s-a sinucis

-
//
07.08.2023

O femeie, medic oncolog celebru în New York, și-a împușcat bebelușul și apoi s-a sinucis. Cazul este cu atât mai șocant cu cât femeia, specializată în cancer mamar, primise un premiu pentru compasiunea de care a dat dovadă în relația cu pacienții.

mamaplus

Dr. Krystal Cascetta, în vârstă de 40 de ani, specialist în hematologie-oncologie la Spitalul Mount Sinai, s-a sinucis împușcându-se, în jurul orei 7 dimineața, scrie ABC 7. Anterior, își omorâse copilul, transmite Digi24.ro.

„Din primele cercetări a reieșit că, în jurul orei 7:00 dimineața, Krystal Cascetta a intrat în camera copilului ei, l-a împușcat, apoi s-a sinucis. Ancheta vizează fapte de crimă urmată de sinucidere”, a transmis poliția într-un comunicat.

Tragedia s-a produs în casa de un milion de dolari în care femeia locuia cu soțul ei, Tim Talty, în vârstă de 37 de ani, potrivit Daily Mail.

Nu se știe încă ce vârstă avea copilul, dar postările pe rețelele sociale sugerează că se născuse în martie.

Cascetta absolvise Colegiul Medical Albany, unde i se acordase un premiu pentru compasiunea de care a dat dovadă în relația cu pacienții. Își terminase rezidențiatul la Hofstra North Shore LIJ School of Medicine de la North Shore University Hospital, unde câștigase un premiu similar.

Spitalul a refuzat să comenteze aceste informații, scrie New York Post.

Cascetta și Talty s-au căsătorit în 2019, în Brooklyn.

Talty e proprietarul companiei de batoane proteice Talty Bars. Pe site-ul companiei scrie că Cascetta și-a folosit experiența medicală și științifică și a oferit sfaturi pentru crearea produsului.

„Oamenii apropiați de Krystal vă vor spune că era în ADN-ul ei să fie medic. Chiar Krystal vă va spune că își dorește să fie medic de când își amintește; că chiar și în copilărie putea fi găsită pansându-și păpușile cu tifon. Când Krystal era în clasa a VIII-a, cea mai bună prietenă a mamei ei a murit de cancer la sân. Acest eveniment care i-a schimbat viața a ajutat-o pe Krystal să decidă că oncologia va fi specialitatea ei. Krystal este pasionată de fitness și știe cât de importantă este alimentația cu ingrediente sănătoase și gustoase. Suntem onorați să avem o femeie așa excepțională în familia Talty Bar.”, este prezentarea ei de pe site.