mamaplus

O femeie a murit în somn, sub ochii copiilor și soțului ei, în timp ce zbura cu avionul

-
//
17.08.2022

În vârstă de 46 de ani, englezoaica Helen Rhodes a murit în aeronava care venea din Hond Kong spre Londra. Ea călătorea împreună cu soțul și cei doi copii ai săi. Conform jurnaliștilor de la The Guardian, cei trei membri ai familiei au călătorit timp de 8 ore alături de cadavrul femeii.

După ce a locuit în Hong Kong vreme de 15 ani, unde a lucrat în domeniul medical, Helen și familia sa au decis că este momentul să se întoarcă în Marea Britanie. După decolarea avionului, Helen Rhodes a adormit, însă din acest somn nu s-a mai trezit. Din nefericire, familia englezoaicei a fost nevoită să stea alături de trupul neînsuflețit al acesteia pe tot parcursul zborului.

Se pare că femeia era perfect sănătoasă și nu dădea semne că ar avea afecțiuni care să-i pună viața în pericol. Copii (Nathan și Emma) au vrut să își trezească mama pentru a le permite accesul la consolele jocurilor video, însă tatăl a insistat să o mai lase să doarmă. La un moment dat, fiind îngrijorat de durata neobișnuită de somn, Simon a decis să își trezească soția. Din păcate, nu a reușit.

Copiii devastați au rămas pe scaune, alături trupul mamei lor, pe tot parcursul zborului

Aeronava era deja în zbor deasupra oceanului când însoțitorii de zbor au certificat lipsa pulsului lui Helen. Așadar, piloții au decis că cea mai bună variantă în acea situație este să își continue zborul până la Frankfurt, unde era escala programată. Deja îndurerați, Simon și copiii au fost nevoiți să se împace și cu ideea că trupul lui Helen va rămâne în Germania, în timp ce ei și-au continuat zborul către Londra.

După ce va fi efectuată autopsia femeii, se va putea afla cauza exactă a decesului.