mamaplus

O femeie a lovit un copil pe trecerea de pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului

-
//
27.09.2023

Un copil a fost accidentat, marţi seară, de o maşină, în timp ce se afla pe o trecere de pietoni din municipiul Iaşi, femeia care conducea autoturismul plecând de la locul accidentului.

mamaplus

Ea a fost găsită în trafic de poliţişti şi dusă la audieri. 

Potrivit IPJ Iaşi, instituţia a fost sesizată, marţi seară, prin apel la 112, despre faptul că, în municipiul Iaşi, un copil care se afla pe o trecere de pietoni a fost acroşat de un autoturism, după impact şoferul părăsind locul accidentului.

Momentul accidentului a fost filmat de o cameră de supraveghere. Filmulețul a fost publicat de site-ul local bzi.ro.

În imagini se observă cum un copil este lovit pe trecerea de pietoni de o maşină al cărei şofer nu opreşte pentru a vedea ce s-a întâmplat şi a acorda primul ajutor. În apropierea trecerii de pietoni staţiona un alt autoturism cu farurile aprinse, care încurca vizibilitatea. Cei care se aflau în zonă au sunat la 112, copilul fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul de Copii ”Sfânta Maria” din Iaşi.

Medicii afirmă că minorul este policontuzionat, dar că este stabil şi conştient

”La scurt timp, echipajele de poliţie au reuşit depistarea autoturismului în trafic, stabilindu-se că la volanul acestuia se afla o femeie, de 30 de ani, din municipiul Iaşi. Aceasta a fost condusă la sediul poliţiei pentru cercetări şi fiind testată cu aparatul alcooltest s-a stabilit că nu consumase băuturi alcoolice”, a arătat sursa citată.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei.