mamaplus

O femeie însărcinată cu al doilea copil, a murit la volan, lovită în plin de un șofer începător

-
//
06.07.2021

O familie tânără a fost distrusă luni într-un accident de care se face vinovat un șofer cu permis luat acum trei luni. Accidentul s-a produs când șoferul începător, în vârstă de 34 de ani, cu permis eliberat în luna martie, a intrat pe contrasens și a lovit în plin autoturismul condus de o tânără de 32 de ani, însărcinată în 5 luni. Era la volan, alături de soțul ei, 33 de ani, iar pe bacheta din spate era fetița lor de 2 ani. Familia era din Baia Mare, România, și plecase dis-de-dimineață spre Litoral, în vacanță.

Tânăra mămică a murit la locul accidentului, în ciuda eforturilor salvatorilor. Imediat după impact, familia care avea casa în dreptul locului unde a avut loc impactul a sunat medicul din sat, chemându-l de urgență să acorde primul ajutor, până la sosire echipajelor ISU și SAJ.

După 50 minute de resuscitare, femeia a fost însă declarată decedată, cu tot cu bebelușul din pântece. Soțul șoferiței decedate, fiica lor de 2 ani și șoferul vinovat de accident au fost răniți, fără ca viața să le fie pusă în pericol, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.