mamaplus

O femeie a găsit un copil dormind pe străzi și l-a adoptat. Ce a urmat după 14 ani

-
//
21.09.2023

Gestul unei femei din Marea Britanie a schimbat într-o manieră total neașteptată viața unui copil găsit pe străzi. Iată ce s-a întâmplat când, peste ani, mama biologică a băiatului și-a făcut apariția neinvitată!

mamaplus

Victoria, în vârstă de 43 de ani, este o femeie din Marea Britanie, care nu putea rămâne însărcinată. Însă, pentru că iubea extrem de tare copiii, ea a ales să lucreze la o școală, ca femeie de serviciu, potrivit news.amomama.com.

Și pentru că supărarea că nu putea avea copii nu a fost de ajuns, soțul s-a despărțit de ea, alegând o femeie care îl putea face tată. Cu toate acestea, tristețea nu a durat mult timp, căci viața femeii a luat o întorsătură neașteptată în momentul în care l-a găsit, dormind pe străzi, pe acest băiețel. 

Femeia a povestit că se plimba pe stradă, atunci când a auzit un zgomot ciudat spre care a alergat imediat. Spre uimirea ei, a descoperit un băiețel, de aproximativ șapte-opt ani, care stătea ghemuit și speriat.

Când s-a uitat mai bine la el, Victoria a constatat că îl cunoștea, fiind unul dintre elevii de la școala unde lucra, potrivit sursei citate mai sus.

Întrebându-l ce caută acolo, Sammy i-a explicat că mama sa este bolnavă, însă pentru că nu își permitea medicamentele, l-a rugat să meargă din ușă în ușă să ceară bani. Iar de vreme ce nu i-a adus banii, ea l-a dat afară:

„M-a rugat să cer bani de la oameni la ușă, dar eram atât de obosit… încât am adormit. Așa că m-am întors acasă, iar ea m-a întrebat: <<Cât ai luat?>>, iar eu i-am spus <<doi dolari>>. Era foarte supărată.”, a continuat băiatul, citat de sursa menționată mai sus.

„Apoi mi-a spus: <<Dacă nu-mi aduci 50 de dolari, poți să dormi afară!>>. Eu am spus: <<Mamă… te rog, mami! Mi-e atât de foame! Dar ea a țipat la mine și mi-a spus să nu mă mai întorc niciodată.”, și-a încheiat copilul povestea, potrivit news.amomama.com.

Victoria a rămas impresionată de povestea copilului și, revoltată pe gestul mamei biologice, i-a spus lui Sammy să rămână la ea. Cei doi au reușit să creeze instantaneu o conexiune unică.

A doua zi, Victoria l-a dus pe Sammy la școală, acolo unde i-a spus directorului ce descoperise. Bărbatul a sunat imediat la poliție, dar și la Protecția Copiulului. Însă, văzând legătura specială dintre ea și copil, asistenții sociali au sfătuit-o să îl adopte.

Victoria nu a stat prea mult pe gânduri și l-a luat pe băiat în grija ei. Iar după ce a împlinit 13 ani, l-a adoptat în mod oficial, potrivit sursei citate mai sus. 

Mama biologică a venit să-și vadă fiul

După mulți ani, când Sammy se căsătorise și își întemeiase deja propria familie, a venit să o viziteze pe mama sa adoptivă, care organizase un prânz de duminică. Însă, la un moment dat, la ușa casei a sunat mama biologică, care i-a luat prin surprindere pe toți.

Din prag, femeia a întins mâinile către băiat și s-a prezentat drept mama lui. Dar, în acel moment, Sammy i-a răspuns încrezător:

„Nu ești mama mea. Mama mea este în bucătărie și pregătește prânzul, așa cum a făcut-o în fiecare duminică din ultimii 14 ani. Nu știu cine ești tu.”, a spus el, citat de sursa menționată mai sus.