mamaplus

O femeie de 76 de ani a îmbrăcat rochia de mireasă și s-a căsătorit cu un bărbat de 48 de ani

-
//
09.11.2021

Dacă ai auzit vreodată zicala: ”Dragostea nu are vârstă”, atunci povestea lor este exact despre asta! O bătrână în vârstă de 76 de ani din România poate deveni mireasa anului 2021, după ce s-a căsătorit cu un bărbat cu aproape 30 de ani mai tânăr decât ea. Dragostea dintre ei este mai presus de cuvinte, iar zilele trecute s-au gândit să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu.

Femeia spune că nu le-a păsat de gura satului și au așteptat cu nerăbdare să îmbrace rochia albă de mireasă pe care o avea cumpărată de câțiva ani. De asemenea, le-a fost foarte greu să-și găsească nași. Într-un final, sfătuiți de preotul din sat, au reușit să-și găsească părinți spirituali și să se cunune.

De vreo 4 ani, cei doi au început o poveste de dragoste cum rar ți-e dat să vezi. Ambii spun că s-au cunoscut mai serios după ce soțul ei s-a stins. De atunci, bărbatul a dat târcoale neîncetat.

Gura satului a vorbit luni întregi despre asta, însă la un moment dat s-a oprit. Câteva fotografii cu cei doi au făcut înconjurul comunei și toți locuitorii au rămas muți de uimire. Nimeni nu a mai văzut o bătrână de 76 de ani îmbrăcată în rochie de mireasă.

Întrebați cum de au ales să facă acest pas, ambii „soți” au spus că așa este firesc, că nu trebuie să trăiască în păcat.

„Noi suntem împreună de când a murit soțul meu… Cam după jumătate de an, cam așa. Ei, la început toată lumea vorbea despre noi, nu era om să nu știe. După nu a mai fost cine știe ce tam-tam… ne-au lăsat în pace. Preotul tot mi-a spus că ar trebui să mă cunun, că trăim în păcat. Am vrut să mergem, dar nu am găsit nași. Nimeni nu voia să ne cunune. Până la urmă, fratele lui a acceptat și duminică ne-am cununat”, a spus Sofica Onică.

Imediat după cununie, cei doi îndrăgostiți au mers să petreacă la casa nașilor. Întrebați despre planurile de viitor, cei doi soți au spus că au câteva.

„Acum ce planuri să avem? Trebuie să ne facem lemne pentru iarnă și trebuie să tăiem porcul. E bun, mare, la vreo 190 de kilograme. În rest, să fim sănătoși”, a spus Miluță.

Sofica a ținut să spună că în ziua fericitului eveniment nu a fost chiar cea mai fericită, pentru că ai săi copii, 5 la număr, nu i-au fost alături. Totuși, toți au aflat că bătrâna tocmai s-a cununat, pentru că au primit fotografii pe Facebook.